Бухгалтерія у сфері харчування: кафе і ресторани

БУХГАЛТЕРІЯ у сфері харчування: КАФЕ І РЕСТОРАНИ


БУХГАЛТЕРІЯ у сфері харчування: КАФЕ І РЕСТОРАНИВедення бухобліку в громадському харчуванні має свої особливості. Діяльність ресторанів і кафе включає в себе і виробництво, і реалізацію продукції. Важливий аспект бухоб
лік в громадському харчуванні на таких підприємствах – розрахунок собівартості продукції. Головний документ бухгалтерії в громадському харчуванні – калькуляція: при виборі повної системи оподаткування вона безпосередньо впливає на розмір податків.

ПРИ ВИБОРІ СИСТЕМИ ОПОДАТКУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ВАРТО ВРАХОВУВАТИ:

  • передбачуваний розмір виручки;
  • Націночна категорію закладу;
  • розмір витрат з ПДВ.


До особливостей БУХГАЛТЕРИИ В КАФЕ ТАКОЖ ВІДНОСЯТЬСЯ:

  • облік касових операцій;
  • облік розрахунків за банківськими картками;
  • облік знижок і бонусів;
  • облік авансових звітів;
  • природне зменшення продуктів харчування;
  • облік оплати праці.


Замовте комплекс бухгалтерських послуг для бухобліку в сфері харчування, в компанії Факторія Київ і будьте впевнені в успіху!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *