Главная » Бухгалтерські послуги » Бухгалтерія у сфері харчування: кафе і ресторани

Бухгалтерія у сфері харчування: кафе і ресторани

БУХГАЛТЕРІЯ у сфері харчування: КАФЕ І РЕСТОРАНИВедення бухобліку в громадському харчуванні має свої особливості. Діяльність ресторанів і кафе включає в себе і виробництво, і реалізацію продукції. Важливий аспект бухоблік в громадському харчуванні на таких підприємствах – розрахунок собівартості продукції. Головний документ бухгалтерії в громадському харчуванні – калькуляція: при виборі повної системи оподаткування вона безпосередньо впливає на розмір податків.

ПРИ ВИБОРІ СИСТЕМИ ОПОДАТКУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ВАРТО ВРАХОВУВАТИ:

  • передбачуваний розмір виручки;
  • Націночна категорію закладу;
  • розмір витрат з ПДВ.
До особливостей БУХГАЛТЕРИИ В КАФЕ ТАКОЖ ВІДНОСЯТЬСЯ:
  • облік касових операцій;
  • облік розрахунків за банківськими картками;
  • облік знижок і бонусів;
  • облік авансових звітів;
  • природне зменшення продуктів харчування;
  • облік оплати праці.
Замовте комплекс бухгалтерських послуг для бухобліку в сфері харчування, в компанії Факторія Київ і будьте впевнені в успіху!