Бухгалтерія у сфері харчування: кафе і ресторани
Ведення бухобліку в громадському харчуванні має свої особливості. Діяльність ресторанів і кафе включає в себе і виробництво, і реалізацію продукції. Важливий аспект бухоблік в громадському харчуванні на таких підприємствах – розрахунок собівартості продукції. Головний документ бухгалтерії в громадському харчуванні – калькуляція: при виборі повної системи оподаткування вона безпосередньо впливає на розмір податків.
ПРИ ВИБОРІ СИСТЕМИ ОПОДАТКУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ВАРТО ВРАХОВУВАТИ:
- передбачуваний розмір виручки;
- Націночна категорію закладу;
- розмір витрат з ПДВ.
Бухгалтерське обслуговування кафе та ресторанів
До особливостей БУХГАЛТЕРИИ В КАФЕ ТАКОЖ ВІДНОСЯТЬСЯ:
- облік касових операцій;
- облік розрахунків за банківськими картками;
- облік знижок і бонусів;
- облік авансових звітів;
- природне зменшення продуктів харчування;
- облік оплати праці.
Замовте комплекс бухгалтерських послуг для бухобліку в сфері харчування, в компанії Факторія Київ і будьте впевнені в успіху!